3 måder at gøre firmaarrangementet lidt mere interessant på

SPONSORERET| 0 kommentarer | On : 23. februar 2018 | Kategori : Kaffe

Annonce: Artiklen er betalt indhold

Firmaarrangementer bliver ofte mødt med blandede følelser. Nogle elsker dem, andre hader dem. Det kommer sandsynligvis mest an på, hvem du spørger, hvor de arbejder, og hvordan de har det med deres kollegaer og chefer. Den blandede følelse kan også ligge i, at man ikke altid har overvejet formålet med firmaarrangementet. Det kan nemlig være farligt for en virksomhed at afholde en fest eller et arrangement, hvor der ikke er fastlagt et program eller nogle events, som skal holde ’festen’ kørende. Som inspiration har vi fundet 3 måder at gøre firmaarrangementet eller festen mere interessant på.

Disse er blandt andet at tænke arrangementet som noget, der gerne må bringe lidt ekstra. De ansatte skal ikke nødvendigvis vide, hvad de skal forvente. Det giver en ekstra glæde ved et arrangement, hvis man ved, at der skal ske noget spændende, men ikke helt hvad. Det giver også arrangementet lidt ekstra, hvis man går derfra med en rigtig god fornemmelse, fordi man mærker sammenholdet og den fælles glæde ved arbejdspladsen blandt kollegaerne og cheferne. Det er også en sikker vinder at booke sig ind andetsteds end i de lokaler, hvor de ansatte møder ind igen mandag morgen.

Bring noget ind, som falder i de flestes smag

Er der én ting, som ofte bringer en arbejdsplads sammen (udover at være ansat selvfølgelig), så er det kaffen. Det er en klassisk fællesnævner, som faktisk har rigtig meget indhold i sig. Udover at kaffeforbruget sandsynligvis er direkte proportionalt med bundlinjen i din virksomhed, så er det nemlig også en verden, som kan være spændende at sætte sig mere ind i. Af samme årsag lyder første tip da også således: Lej en kaffebar til arrangementer i din virksomhed for at give arrangementet lidt ekstra indhold.

Brug arrangementet til at fremhæve den fælles præstation

Endnu en ting, som man med fordel kan bruge et firmaarrangement til, er ved at fremhæve den præstation, som hører alle deltagere til. Har den givne afdeling gjort det særdeles godt, så fremhæv det. Har virksomheden som helhed præsteret, så fremhæv også dette. Pointen er netop, at de ansatte skal gå fra arrangementet med en glæde over deres ansættelse, deres indsats og de fremskridt, som hører alle til. Dette er både sundt for arrangementet og for virksomhedens overordnede kultur og mål.

Book lokaler væk fra de normale omgivelser

En stensikker måde at give firmaarrangementet et ekstra pift på er ved at afholde et event væk fra de ansattes vante omgivelser. Det er altid mere attraktivt at afholde et arrangement i nye og spændende omgivelser fremfor i de lokaler, hvor du også skal tilbringe mandag morgen. Derfor vil det også give arrangementet lidt mere klasse og glæde, hvis du booker et andet lokale til arrangementet.

Hvad end det er på en restaurant for en aften eller i smukke kursuslokaler en hel weekend er afhængigt af formålet med arrangementet. Fakta er dog stadig det samme; et arrangement er sjovere, når det er et nyt og mere eller mindre formelt sted end kantinen eller kontoret på arbejdspladsen.

Del denne artikel!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *