Vafler med kærnemælk

2017-08-09
  • Til: 12 vafler
  • Tilberedningstid: 30m

I denne opskrift på vafler af vi erstattet almindelig mælk med kærnemælk. Ved at bruge kærnemælk får vaflerne en lille smule syre i smagen, hvilket efter min mening giver et mere frisk og velafbalanceret resultat.

Ingredienser

  • 5 dl Hvedemel
  • 2 tsk Bagepulver
  • 1 tsk Salt
  • 2 spsk Sukker
  • 5 dl Kærnemælk
  • 2 Æg (opdelt i hvider og blommer)
  • 50 g Smør (smeltet)

Fremgangsmåde

Trin 1

Pisk æggehviderne stive i en skål.

Trin 2

Tag en anden skål og bland mel, bagepulver, salt og sukker. Tilsæt kærnemælk, smeltet smør og æggeblommer og bland indtil dejen ikke længere klumper.

Trin 3

Vend forsigtigt æggehviderne i dejen.

Trin 4

Tænd for vaffeljernet og bag vaflerne.

Opskriftstype: Tags:
Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Belgiske vafler

    Belgiske vafler

  • Hjemmelavede vafler

    Hjemmelavede vafler

  • Nemme vafler

    Nemme vafler

  • Sunde vafler

    Sunde vafler

  • urtige vafler - basis dej til vafler

    Hurtige vafler – basis dej til vafler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *