Tomatsalat

2017-09-14
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 10m

Efter som fundamentet i en tomatsalat ikke overraskende er tomater, så er denne salat klart bedst om sommeren, hvor tomaterne er røde, søde og solmodne og fyldt med smag. Der findes utallige udgaver af den klassiske tomatsalat.

Denne opskrift er temmelig grundlæggende og består udover tomater af mozarella, frisk basilikum og en simpel vinaigrette.

Ingredienser

4 Store tomater (i skiver)
125 g Frisk mozzarella (i skiver)
1 hndf Friske basilikumblade
2 spsk Olivenolie
1 spsk Balsamico eddike
1 drys Havsalt og friskkværnet peber (efter smag)

Fremgangsmåde

1. Skær tomater og mozzarella i skiver og anret ingredienserne på et fad eller en stor tallerken.

2. Overhæld salaten med olivenolie og balsamico eddike og drys med havsalt og friskkværnet peber.

3. Pynt med en håndfuld friske basilikumblade.

Opskriftstype: Tags:
Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Som Tum – ”Papaya salat”

  • Yum Hoi Mang Pu – ”Thai salat med muslinger”

  • Yum Talay – ”Salat med alt godt fra havet”

  • Ensalada Murciana – ”Salat med tomater, tun og æg”

  • Ensalada de Pimientos – ”Salat med brændte peberfrugter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *