Tom Kha Gai – ”Kokosmælk suppe”

2017-11-10
  • Til: 2 personer
  • Tilberedningstid: 20m

Bemærk: Den følgende opskrift er med kylling, men det kan erstattes af enhver anden kødtype. Tom Kha Gai kan både serveres som en del af et større måltid eller suppen kan være et måltid i sig selv.

Ingredienser

1⁄2 l Kylling bouillon
4 Limeblade
10 g Citrongræs
5 g Galangarod (skåret i tynde skiver)
4 spsk Fiskesauce
4 spsk Limesaft
1 Kyllingebryst (skåret i mundrette stykker)
1 1⁄2 dl Kokosmælk
1 knsp Rød chili pulver
1 drys Friske korianderblade (til pynt)

Fremgangsmåde

1. Opvarm kylling bouillonen og tilsæt alle de øvrige ingredienser bortset fra kylling og kokosmælk.
2. Bring blandingen i kog og tilsæt kylling og kokosmælk.
3. Lad det koge i et par minutter til kyllingen er færdig. Smag til og lad det småkoge i yderligere et par minutter.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Miso suppe

    Miso suppe

  • Som Tum – ”Papaya salat”

  • Lahb Gai – ”Spicy salat med kylling”

  • Pad See Ew – Thai nudler med sojasauce

  • Pad Thai

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *