Tamago

2017-11-16
  • Til: 1 tamago
  • Tilberedningstid: 20m

Tamago er det japanske ord for en sød omelet. Denne omelet kan så efterfølgende anvendes i maki og på nigiri sushi – med mindre du spiser den alene! Traditionel tamago laves ved hjælp af en lille firkantet pande, men eftersom de færreste ligger inde med sådan en tager denne opskrift udgangspunkt i en almindelig stegepande. Derfor er det ikke sikkert at denne tamago præcist ligner dem man kan spise på en sushi restaurant, men hvad betyder det, så længe den smager godt!

Opskriften er på 1 omelet.

Ingredienser

4 Æg
1 spsk Sukker
1 tsk Sojasauce
Smør (til stegning)

Fremgangsmåde

1. Slå æggene ud i en skål, tilsæt sukker og sojasauce og pisk grundigt.

2. Opvarm en stegepande til medium varme

3. Smelt lidt smør i panden og dæk hele bunden med smørret.

4. Hæld æg-blandingen på panden

5. Når ægget er uigennemsigtigt og du kan få en spatel under omeletten uden at denne ødelægges skal den vendes.

6. Når omeletten er gennembagt fjernes den fra panden.

7. Skær tamagoen i tynde skiver. Tykkelsen af skiverne afhænger af hvad du vil bruge dem til. Skal de bruges til tamago nigiri skæres tamagoen i striber på 3,5 x 6 cm. Skal de bruges i maki skæres den i 1 cm tykke skiver.

Opskriftstype: Tags:
Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Traditionel tamago

    Traditionel tamago

  • Tamago nigiri

    Tamago nigiri

  • Teriyaki sauce

    Teriyaki sauce

  • TNT rulle

    TNT rulle

  • Wafu dressing

    Wafu dressing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *