Soltørret tomat tapanade

2017-09-28
  • Til: 1 portion
  • Tilberedningstid: 5m

Lækker smagfuld tapanade, som hurtigt og nemt kan blendes sammen, og som er en sikker vinder som dip til brød, grissini mv.

Jeg har valgt at bruge soltørrede tomater i olie, da der både skal bruges soltørrede tomater og olie, og på denne måde får man begge dele i én, og det giver en rigtig god smag. Desuden er konsistensen af tomaterne nemmere at arbejde med, da de har ligget i olien, end hvis det er den tørre variant, der først skal blødes op.

Ingredienser

1 glas Soltørrede tomater i olie
1 dl Grønne oliven
1 1⁄2 spsk Kapers
2 fed Hvidløg
1 drys Salt (efter smag)

Fremgangsmåde

1. Hæld samtlige ingredienser i blenderen og blend til tapanaden får den ønskede konsistens

2. Smag til med salt.

Opskriftstype: Tags:
Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Ramsløgspuré

    Ramsløgspuré

  • Grøn pesto

    Grøn pesto

  • Hvidløgspuré

    Hvidløgspuré

  • Rød pesto

    Rød pesto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *