Scones med tranebær

2017-09-05
  • Til: 15 scones
  • Tilberedningstid: 20m

Disse scones med tranebær minder meget om de klassiske engelske scones. Den væsentligste forskel er, at disse scones indeholder tranebær i stedet for rosiner.

Scones med tranebær er lette og hurtige at bage og smager rigtig godt som tilbehør til kaffen eller det klassiske engelske tebord.

Ingredienser

  • 5 dl Mel
  • 60 g Sukker
  • 3 tsk Bagepulver
  • 1⁄2 tsk Salt
  • 65 g Smør
  • 200 g Tørrede tranebær
  • 1⁄2 Appelsin (revet skal herfra)
  • 2 1⁄2 dl Mælk

Fremgangsmåde

Trin 1

Forvarm ovnen til 220 grader.

Trin 2

Bland de tørre ingredienser i en skål (mel, bagepulver, salt og sukker).

Trin 3

Tilsæt snittet smør og bland med hænderne til blandingen har en grynet konsistens.

Trin 4

Tilsæt tranebær og appelsinskal.

Trin 5

Tilsæt mælk og bland til du har en fin og glat dej. Hvis dejen er for tør kan du tilføje lidt mere mælk.

Trin 6

Tag dejen ud på en melet overflade og rul den ud til en stor, flad kage. Skær scones ud i passende størrelser med en kniv.

Trin 7

Læg scones på en bagepapirdækket bageplade og bag dem i cirka 12 minutter.

Opskriftstype:, Tags:
Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Popcakes guide

  • Nem pandekage opskrift

  • “Frixuelos” – Spanske pandekager

  • Om fredagspandekagen

  • Amerikanske pandekager med bacon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *