Røræg / scrambled eggs

2017-07-03
  • Til: 2 personer
  • Tilberedningstid: 10m

Røræg – eller scrambled eggs – som denne klassiske brunchservering ligeså ofte kaldes i Danmark er sammen med et par skiver perfekt ristet bacon nærmest obligatorisk på enhver brunchtallerken med respekt for sig selv!

Ingredienser

  • 2 Store æg (eller 3-4 mellem/små)
  • 2 spsk Mælk
  • 1 drys Salt og friskkværnet peber
  • 1 drys Frisk persille (valgfrit)

Fremgangsmåde

Trin 1

Slå æggene ud i en lille skål og tilsæt mælk. Krydr med salt og peber og rør grundigt med et piskeris.

Trin 2

Opvarm en pande med en smule fedtstof. Har du ristet bacon kan du med fordel bruge lidt af den overskydende baconfedt (det giver en rigtig god smag til røræggen).

Trin 3

Hæld blandingen ud på panden og sørg for jævnligt at skrabe bunden med en spatel. Røræggen er færdig efter 2 til 3 minutter. Pynt eventuelt med lidt hakket persille som vist på billedet.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Melon smoothie

    Melon smoothie

  • Blåbær smoothie

    Blåbær smoothie

  • Banan smoothie

    Banan smoothie

  • Jordbær smoothie

    Jordbær smoothie

  • Jordbær banan smoothie

    Jordbær banan smoothie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *