Røget laks med pasta, citron og creme fraiche

2017-11-08

Denne lækre pastaret med røget laks, citron, creme fraiche og forårsløg er utrolig hurtig at lave. Da den indeholder revet citronskal anbefales det at anvende økologisk citron. Alternativt skal citronen vaskes grundigt.
Opskriften er velegnet året rundt.

Ingredienser

250 g Pasta (fx penne)
15 g Smør
1 bundt Forårsløg (fintsnittet)
200 ml Creme fraiche
1 Økologisk citron (revet citronskal)
25 g Frisk persille (hakket)
1 drys Salt og friskkværnet peber (efter smag)
125 g Røget laks (skåret i strimler)

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisning på pakken.
2. I mellemtiden smeltes smørret i en gryde og løgene tilsættes. Steg i cirka 1 minut.
3. Rør creme fraiche, citronskal og det meste persille og smag til med salt og peber.
4. Tilsæt den kogte pasta og røget laks.
5. Drys med den resterende persille og server.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *