Red Dragon rulle

2017-11-13

En flot og lækker klassisk sushi rulle. Rullen indeholder Sriracha sauce, der er en thailandsk hot chili sovs, som efterhånden er blevet ret lettilgængelig herhjemme.

Ingredienser

4 dl Sushi ris
6 stk Noritang
1 Avocado
150 g Rå tun
1 spsk Sriracha sauce
1⁄2 Agurk
1 dl Tobiko (rød kaviar)
1⁄2 dl Ristede løg
1 tsk Sorte sesamfrø

Fremgangsmåde

1. Kog en portion sushi ris.

2. Udskær tunen i kvadratiske stænger.

3. Skær avocadoen i halve og fjern stenen.

4. Brug en stor ske for at tage avocado frugtkødet ud af det hårde skind og vær omhyggelig med ikke at ødelægge avocado-halvdelen.

5. Skær avocadoen i skiver.

6. Skær agurken i lange, tynde pinde.

7. Rul sushien som en inside-out og brug tun, avocado, agurk og en tynd streg Sriracha sovs som fyld.

8. Drys tobiko, stegte løg og sorte sesamfrø på toppen.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *