Ramsløgspuré

2017-09-28
  • Til: 1 portion
  • Tilberedningstid: 5m

Dette startede som et lille eksperiment med mine tiloversblevne ramsløg og blev til en lækker, cremet ramsløgspuré, som skal bruges i madlavningen.

Umiddelbart er den lidt skarp i smagen, så jeg vil ikke bruge den som dip på samme måde som en pesto, men nærmere tilsætte den i pastaretter og som ingrediens i dressinger såsom alternativ guacamole.

Ingredienser

80 g Ramsløg
3⁄4 dl Olivenolie
1 spsk Citronsaft
1 drys Salt (efter smag)

Fremgangsmåde

1. Skyl ramsløgene grundigt og tør dem bedst muligt.

2. Hæld ramsløg, olivenolie og citronsaft i blenderen og blend længe til det får en fin, cremet konsistens.

3. Smag til med salt.

Opskriftstype: Tags:
Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Grøn pesto

    Grøn pesto

  • Soltørret tomat tapanade

    Soltørret tomat tapanade

  • Hvidløgspuré

    Hvidløgspuré

  • Rød pesto

    Rød pesto

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *