Pizza med kylling og ananas

2017-11-10

Pizza med kylling og ananas er en favorit hos børnene. Den er sprød og er toppet med mildt og eksotisk pizzafyld, som smager dejligt sammen og er sundere end sædvanlige pizzatoppings, såsom skinke, pepperoni og lignende alternativer. Pizzaen er god til de kræsne, da den er enkel og velsmagende.

Ingredienser

4 Pizzadeje (rækker til fire pizzabunde)
2 Portioner tomatsauce
400 g Kylling (stykker på ca. 3 cm.)
2 Peberfrugter (grønne)
2 Zittauerløg (i skiver)
1⁄4 Frisk ananas (eller 1 dåse ananas)
Oregano
Salt og friskkværnet peber
2 dl Mozerellaost (revet)

Fremgangsmåde

1. Forvarm din ovn på 225 grader.

2. Rul pizzadejene ud til 4 pizzabunde.

3. Fordel tomatsaucen ud på pizzabundene.

4. Steg kyllingen i lidt olie på en pande drysset med salt og peber.

5. Fordel kyllingen, peberfrugt, løg og ananas på pizzabundene.

6. Drys pizzaost og oregano over pizzaerne.

7. Bag pizzaerne midt i ovnen i ca. 15 min. og server straks.

Opskriftstype:
Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Grov pizzabund

  • Standard fremgangsmåde ved pizzabagning

  • Klassisk pizzasovs

    Klassisk pizzasovs

  • Langtidshævet pizzadej

    Langtidshævet pizzadej

  • Pizzadej med durummel

    Pizzadej med durummel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *