Pimientos Rellenos con Queso

2017-11-06

Ingen tapas bar vil være komplet uden Pimientos Rellenos con Quesco (”Brændte røde peberfrugter med ostefyld”) på menuen. Spanierne bruger en speciel typer af peber kaldet Pimientos del Piquillo. Med mindre du har adgang til en butik med spanske specialiteter vil du dog sandsynligvis ikke kunne finde disse. De er mindre end typiske røde peberfrugter og har en lidt sødere smag.

Skulle du ikke have held til at finde denne spanske specialitet, kan du sagtens bruge brændt rød peber i stedet. Disse kan findes i de fleste velassorterede supermarkeder eller du kan lave dem selv. Du laver dem selv ved at grille dem eller stege dem på panden. Det gør ikke noget at skrællen bliver sort! Put de grillede eller stegte pebre i en frysepose og afkøl dem i køleskabet. Når de er kolde tages skrællen af og de er klar til brug!

Ingredienser

4 Skrællede, brændte, røde peberfrugter
125 g Blød friskost (fx Philadelphia)
1 bundt Friske og tørrede urter, hvidløg og andet efter smag

Fremgangsmåde

1. I en lille skål blandes ost med urter og hvidløg

2. Fyld blandingen i peberfrugterne og server!

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Kartoffelpizza

  • “Frixuelos” – Spanske pandekager

  • Tortilla – ”Spansk omelet”

  • Tomatos Rellenos – ”fyldte tomater”

  • Pollo al Ajillo – ”Kylling og hvidløg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *