Pasta med røget laks

2017-11-10

Røget laks er ikke en typisk italiensk ingrediens, men efterhånden har italienerne alligevel taget denne meget pastavenlige råvare til sig. Denne pastaret er særdeles let at lave. Bruger du frisk pasta har du aftensmad på under 10 minutter!

Ingredienser

400 g Pasta med æg (fx fettuccine)
75 g Smør (skåret i små tern)
250 g Røget laks (skåret i strimler)
2 spsk Dild (finthakket)
1 drys Salt og friskkværnet peber (efter smag)

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen så den er al dente, hæld vandet fra og lad pastaen dryppe af.
2. Put den varme pasta tilbage i gryden og tilsæt smør, laks og dild. Smag om der skal tilsættes salt, og tilsæt rigeligt med friskkværnet, sort peber.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *