Pasta med tun

2017-11-10

Denne ret på pasta med tun er både let og billig at lave. På bare 15 minutter har du en sund og velsmagende pastaret! Så har du ligesom så mange andre et par dåser tun stående i skabet, kan du passende bruge en af disse til dit næste italiensk inspirerede aftensmåltid.

Ingredienser

4 spsk Olivenolie
3 spsk Persille (finhakket)
2 fed Hvidløg (finhakkede)
1 Chili (finhakket)
1 tsk Frisk ingefærrod (skrællet og skåret i tynde skiver)
400 g Tomatpuré (fx en karton)
400 g Tunfisk i olie (afdryppet og groft hakket)
1 drys Salt og friskkværnet peber (efter smag)
400 g Pasta

Fremgangsmåde

1. Varm olien over medium varme og svits 2/3 af persillen sammen med hvidløg, chili og ingefær et par minutter.
2. Tilsæt tomater og kog blandingen yderligere et par minutter.
3. Rør tunfisken i og smag til med salt.
4. Kog i mellemtiden pastaen som anvist på pakken, eller til den er “al dente”. Hæld vandet fra og lad den dryppe af.
5. Bland pastaen med tunfiske saucen og servér retten drysset med resten af persillen og friskkværnet peber efter smag.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *