Parmesan panerede tomater

2017-07-04
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 15m

Denne opskrift er et lækkert alternativ til de traditionelle stegte tomater.

Ingredienser

  • 50 g Mel
  • 1 tsk Løgpulver
  • 1⁄2 tsk Hvidløgspulver
  • 1 tsk Salt
  • 1 drys Sort peber (friskkværnet)
  • 50 g Parmesanost (friskrevet)
  • 50 g Rasp
  • 4 Tomater (i tykke skiver)
  • 2 Store æg
  • 2 spsk Dijon sennep
  • 1 spsk Olivenolie

Fremgangsmåde

Trin 1

Skær tomaterne i tykke skiver

Trin 2

Tag 3 dybe tallerkener. Bland 1) mel, hvidløgspulver, løgpulver, salt og peber i den ene, 2) æg og sennep i den anden og 3) rasp og parmesanost i den tredje.

Trin 3

Vend tomaterne i de tre blandinger i rækkefølgen 1), 2) og 3).

Trin 4

Varm lidt olivenolie på en pande og steg tomaterne gyldne.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Kartoffelpizza

  • Pimientos Rellenos con Queso

  • Patatas en lo Pobre – ”Kartofler med løg og persille”

  • Pan con Tomate – ”Toast med tomat og hvidløg”

  • Gazpacho

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *