Pandekager med fyld

2017-11-09

Madpandekager med fyld er en lækker ret, som er nem at variere efter smag og behag. Denne opskrift lyder på madpandekager med fyld af spinat og feta. Retten er en let og velsmagende ret, som gør sig godt til forår og sommer. Server pandekagerne lune som forret, en del af en større buffet eller som hovedret. Velbekomme!

Ingredienser

3 1⁄4 dl Hvedemel
4 dl Mælk
3 Store æg
1 knsp Salt
1 Løg
2 fed Hvidløg
450 g Spinat (skyllet og rent)
175 g Flødeost (naturel)
25 g Parmesanost
Salt og peber

Fremgangsmåde

1. Start med at lave dejen til madpandekagerne ved at hælde hvedemel i en skål og tilsætte 1 knivspids salt, 4 dl. mælk og 3 store æg.
2. Pisk dejen godt sammen med en elpisker til den er fri for klumper.
3. Stil dejen på køl i en halv time.
4. Mens pandekagedejen hviler i køleskabet laves fyldet. Hak løg og hvidløg fint og svits det af på en stegepande i lidt fedtstof.
5. Hak spinaten helt fint og tilsæt på panden, som skrues ned på lavt blus.
6. Når spinaten er varmet igennem, tages stegepanden af varmen og blandingen køles af.
7. Tag pandekagedejen ud af køleskabet og varm en pandekagepande op med lidt fedtstof.
8. Lav madpandekager af den kolde pandekagedej. Hver pandekage skal bages et par minutter på hver side.
9. Når alle pandekagerne er lavet blandes den afkølede spinat fra stegepanden med flødeost og revet parmesanost.
10. Smag pandekagefyldet til med salt og peber.
11. Fyld hver pandekage op med spinatfyld.
12. Server pandekagerne lune.

Noter

Du kan fryse både pandekager og fyld, enten hver for sig eller rullet sammen.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *