Pan con Tomate – ”Toast med tomat og hvidløg”

2017-11-06

Denne enkle tapas stammer fra Barcelona regionen i Spanien. I bund og grund er der tale om ristet brød med tomat, hvidløg og olivenolie.

Ingredienser

1 Rustikt brød eller baguette
2 Solmodne tomater
2 fed Hvidløg
2 spsk God, spansk ekstra jomfru olivenolie
1 drys Salt og peber

Fremgangsmåde

1. Skær brødet i ca. 1 cm tykke skiver og rist dem til de er gyldenbrune.

2. Skær toppen af et stort fed hvidløg og gnid det på det ristede brød.

3. Skær toppen af en tomat og gnid også den på brødet.

4. Hæld olivenolie på.

5. Drys med salt og peber.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *