Pad See Ew – Thai nudler med sojasauce

2017-11-10
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 1:20 timer

Dette er en lækker Thai wokret med nudler, broccoli og marineret kød. Der er frit valg på alle hylder når det kommer til hviken type kød eller fisk du anvender, så tilberedning af denne ret er en god metode til at få ryddet op i sit køleskab.

Ingredienser

250 g Kød eller fisk (fx oksekød, svinekød, fisk eller skaldyr)
250 g Nudler (fx risnudler)
1 spsk Fiskesauce
1 spsk Palmesukker (eller almindelig sukker)
1 spsk Østerssauce
3 spsk Sojasauce
2 dl Broccoli (i skiver)

Fremgangsmåde

1. Skær kødet i mundrette stykker og mariner den i 1 time i en marinade bestående af følgende ingredienser (mængdeangivelserne passer til 250 g kød/fisk):

1 æg
2-3 fed hvidløg (knust)
1 spsk østerassauce
1 spsk majsstivelse
1 spsk risvin
1 spsk palmesukker (eller almindelig sukker)
1 spsk sesamolie (eller anden olie)
1 tsk sort peber

2. Hvis du bruger tørrede nudler skal du lægge dem i blød i cirka 15 minutter. Bruger du friske nudler er det ikke nødvendigt at foretage dig noget.

3. Tag en medium stor stegepande eller en wok og smør panden med olie efter eget valg. Steg kødet til det næsten er færdig. Tilføj derefter de øvrige ingredienser og steg videre under omrøring i cirka 2 minutter.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Som Tum – ”Papaya salat”

  • Lahb Gai – ”Spicy salat med kylling”

  • Tom Kha Gai – ”Kokosmælk suppe”

  • Pad Thai

  • Goong Gah Tee-em – “Hvidløgsrejer”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *