Opskrift på smørcreme

2017-11-15
  • Til: 1 portion
  • Tilberedningstid: 10m

Beskrivelse

Smørcreme kan bruges til kagemassen i popcakes. Du kan smagsvariere smørcremen efter smag og behag, så den passer til kagen. Denne smørcreme smager af vanilje og er velegnet til de fleste kager og popcakes. Prøv den f.eks. til marmorkage eller sandkage.

Ingredienser

400 g Flormelis
250 g Blødt smør
3 spsk Lun mælk
1 tsk Vaniljeessens

Fremgangsmåde

1. Tag smørret ud af køleskabet i god tid, så det får stuetemperatur.

2. Hæld flormelis i en skål.

3. Tilsæt halvdelen af smørret i terninger og ælt det sammen.

4. Tilsæt det sidste af smørret lidt af gangen, og bland sammen, så konsistensen bliver ensartet uden klumper.

5. Tilsæt den lune mælk og vaniljeessens og rør smørcremen jævn. Tilpas konsistensen vha. flormelis. Smørcremen er færdig, når den kan danne ”toppe”, som bliver stående.

Noter

Vaniljeessens kan erstattes af frugtsaft, spiritus, essens o.l.

Mælk kan erstattes med vand.

Opskriftstype:, Tags:
Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Popcakes guide

  • Nem pandekage opskrift

  • “Frixuelos” – Spanske pandekager

  • Om fredagspandekagen

  • Amerikanske pandekager med bacon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *