Nigiri med tun

2017-11-13

Simpelt, men alligevel fremragende. Dette er den absolut mest grundlæggende form for sushi og den der hyppigst bliver fremstillet i medierne, på sushi barer og alle andre steder, hvor man kunne tænke sig at finde sushi eller billeder af sushi. Ikke overraskende er denne enkle og formfuldendte delikatesse, det de fleste mennesker tænker på, når de tænker på sushi.

Ingredienser

2 dl Sushi ris
150 g Tun (eller anden rå fisk for den sags skyld)

Fremgangsmåde

1. Lav en portion sushi ris som beskreveet her: Sushi ris.

2. Skær tunen i aflange stykker på ca. ½ cm tykkelse

3. Brug hænderne eller en risform til at forme risen til et antal aflange kugler, der svarer antallet af tunskiver.

4. Placer en tunskive på toppen af hver enkelt riskugle. Put evt. en smule wasabi på tunens underside efter behag.

5. Server med soya sauce, wasabi og syltet ingefær.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *