Nigiri med tun

2017-05-19
  • Til: 2 personer
  • Forberedelsestid: 45m

Simpelt, men alligevel fremragende. Dette er den absolut mest grundlæggende form for sushi og den der hyppigst bliver fremstillet i medierne, på sushi barer og alle andre steder, hvor man kunne tænke sig at finde sushi eller billeder af sushi.

Ikke overraskende er denne enkle og formfuldendte delikatesse, det de fleste mennesker tænker på, når de tænker på sushi.

Ingredienser

  • 2 dl Sushi ris
  • 150 g Tun (eller anden rå fisk for den sags skyld)

Fremgangsmåde

Trin 1

Tilbered sushi risen som anvist i denne artikel: Sushi ris.

Trin 2

Skær tunen i aflange stykker på ca. ½ cm tykkelse

Trin 3

Brug hænderne eller en risform til at forme risen til et antal aflange kugler, der svarer antallet af tunskiver.

Trin 4

Placer en tunskive på toppen af hver enkelt riskugle. Put evt. en smule wasabi på tunens underside efter behag.

Trin 5

Server med soya sauce, wasabi og syltet ingefær.

Opskriftstype:, Tags:,
Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Tamago

    Tamago

  • Traditionel tamago

    Traditionel tamago

  • Tamago nigiri

    Tamago nigiri

  • Teriyaki sauce

    Teriyaki sauce

  • TNT rulle

    TNT rulle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *