Nem tunmousse

2017-08-23
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 60m

Denne tunmousse er utrolig nem at lave. Den tager kun ganske få minutter at blande sammen og man skal ikke bruge husblas. Vær dog opmærksom på at tunmoussen helst skal stå på køl i mindst en time før servering.

Nem tunmousse er velegnet som forret, som pålæg eller som fyld i en sandwich.

Ingredienser

  • 4 spsk Flødeost
  • 2 spsk Skalotteløg (hakket)
  • 1 spsk Kapers
  • 2 tsk Citronsaft (friskpresset)
  • 2 tsk Persille (hakket)
  • 1 drys Friskkværnet peber
  • 1 knsp Salt
  • 2 dåser Tun i olie
  • 2 Æg (hårdkogte)
  • 2 Tomater (skåret i små terninger)

Fremgangsmåde

Trin 1

Bland flødeost, skalotteløg, kapers, citronsaft, persille salt og peber sammen i en lille skål.

Trin 2

Hæld tunen i en lidt større skål og bland den med flødeosteblandingen. Smag til.

Trin 3

Dæk skålen med køkkenfilm og sæt den i køleskabet i mindst en time.

Trin 4

Portionsanret tunmoussen på tallerkener og pynt med tern af hårdkogte æg og tomater og server med groft brød.

Opskriftstype:, Tags:,
Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Pimientos Rellenos con Bacalao

  • Ensalada Murciana – ”Salat med tomater, tun og æg”

  • Bunuelos de Bacalao – ”Spanske æbleskiver med torsk”

  • Kål suppe

    Kål suppe

  • Thailandsk suppe med tigerrejer

    Thailandsk suppe med tigerrejer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *