Nem chokolade fondant

2017-11-09
  • Til: 10 kager
  • Forberedelsestid: 30m

Det behøver på ingen måde at være vanskeligt at lave hjemmelavet chokolade fondant. Med lidt øvelse kan disse lækre lavakager, der kun indeholder 5 forskellige ingredienser, laves på mindre end en halv time.
Så får du uventede gæster, men ikke ønsker at gå på kompromis med desserten eller kaffekagen, så er denne opskrift på nem chokolade fondant absolut anbefalelsesværdig!

Ingredienser

280 g Mørk chokolade (70 % kakao)
175 g Smør
8 Æg
275 g Sukker
150 g Mel

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovnen til 180 grader.
2. Smør 10 store muffinsforme, papirforme eller kopper med smør eller olie.
3. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den sammen med smørret i et vandbad.
4. I mellemtiden piskes æg og sukker grundigt og blandes efterfølgende med mel.
5. Vend langsomt smeltet smør og chokolade i dejen.
6. Fyld dejen i de smurte forme og bag kagerne i 8 – 12 minutter. Husk at det kun er den ydre del, som skal være bagt; kernen skal stadig være flydende!

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Popcakes guide

  • Nem pandekage opskrift

  • “Frixuelos” – Spanske pandekager

  • Om fredagspandekagen

  • Amerikanske pandekager med bacon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *