Nem broccolisalat

2017-06-30
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 10m

Denne opskrift på nem broccolisalat tager kun kort tid at lave. Den indeholder cheddar ost og bacon til at give smag og fylde til broccolien, som er kendetegnet ved at have en meget fin og neutral smag.

Broccoli kan sagtens spises rå, men jeg foretrækker at dampe den et par minutter, så kernen stadig er sprød, men hele fornemmelsen bliver en smule mere “al dente”. Dette er dog en smagssag!

Ingredienser

  • 1 bundt Broccoli
  • 1⁄2 dl Rødløg (hakket)
  • 2 dl Cheddar ost (i tern eller strimler)
  • 1 dl Mayonnaise
  • 1 spsk Sukker
  • 1 tsk Eddike
  • 150 g Bacon

Fremgangsmåde

Trin 1

Steg baconen sprød og tør på en pande og dræn den for det overskydende fedt på et stykke køkkenrulle.

Trin 2

Skær broccolien i mundrette stykker og damp den evt. et par minutter.

Trin 3

Bland broccoli, ost og løg i en skål.

Trin 4

Rør en dressing af mayonnaise, sukker og eddike og vend den i salaten.

Trin 5

Drys med knust bacon.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 3
Bedøm denne opskrift

3 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Som Tum – ”Papaya salat”

  • Yum Hoi Mang Pu – ”Thai salat med muslinger”

  • Yum Talay – ”Salat med alt godt fra havet”

  • Ensalada Murciana – ”Salat med tomater, tun og æg”

  • Ensalada de Pimientos – ”Salat med brændte peberfrugter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *