Makirulle med agurk

2017-05-19
  • Til: 2 personer
  • Forberedelsestid: 45m

En makirulle med agurk er en enkel og frisk vegatarisk mundfuld, der passer perfekt ind i en menu med andre sushityper.

Ingredienser

  • 2 dl sushi ris
  • 2 stk Noritang
  • 1 Agurk
  • Ingefær og soya (som tilbehør)

Fremgangsmåde

Trin 1

Tilbered sushi risen som anvist i denne artikel: Sushi ris.

Trin 2

Fold en plade noritang sammen på langs, pres med en negl langs folden og riv den over i to.

Trin 3

Skræl agurken og skær enderne af så agurken har samme længede som den halve tangplade.

Trin 4

Skær agurken i lange strimler med en tykkelse på cirka 1 X 1 centimeter.

Trin 5

Rul langsomt rullen sammen med et jævnt fast pres vha. en rullemåtte.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Tamago

    Tamago

  • Traditionel tamago

    Traditionel tamago

  • Tamago nigiri

    Tamago nigiri

  • Teriyaki sauce

    Teriyaki sauce

  • TNT rulle

    TNT rulle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *