Makirulle med agurk

2017-11-13
  • Til: 2 personer
  • Tilberedningstid: 45m

En makirulle med agurk er en enkel og frisk vegatarisk mundfuld, der passer perfekt ind i en menu med andre sushityper.

Ingredienser

2 dl Sushi ris
2 stk Nori tang
1 Agurk
Wasabi, syltet ingefær og soya (som tilbehør)

Fremgangsmåde

1. Fold en plade noritang sammen på langs, pres med en negl langs folden og riv den over i to.

2. Skræl agurken og skær enderne af så agurken har samme længede som den halve tangplade.

3. Skær agurken i lange strimler med en tykkelse på cirka 1 X 1 centimeter.

4. Rul langsomt rullen sammen med et jævnt fast pres vha. en rullemåtte.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Tamago

    Tamago

  • Traditionel tamago

    Traditionel tamago

  • Tamago nigiri

    Tamago nigiri

  • Teriyaki sauce

    Teriyaki sauce

  • TNT rulle

    TNT rulle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *