Lyserøde noriruller med spirer

2017-09-14
  • Til: 8 ruller
  • Tilberedningstid: 15m

Disse lækre tangruller af noritang fyldt med lucernespirer nøjes ikke med at smage godt – de ser også rigtig flotte og indbydende ud med kombinationen af de forskellige grønne nuancer og den lyserøde sauce.

Noritang, der normalt bruges til sushi, kan købes i de fleste velassorterede supermarkeder

Ingredienser

4 stk Noritang
4 hndf Lucernespirer (andre spiretyper kan bruges)
2 1⁄2 dl Cashewnødder
1⁄2 dl Vand
1 Rå rødbede (skrællet)
2 tsk Citronsaft
1⁄2 tsk Salt

Fremgangsmåde

1. Blend alle ingredienserne bortset fra noritang og lucernespirer ved høj hastighed i en blender til du har en helt glat og fin lyserød suace.

2. Placer et ark noritang med den blanke side nedad på et skærebræt.

3. Læg en håndfuld spirer i en pølse på langs af tangen.

4. Fordel en god mængde sauce over spirerne. Tilføj eventuelt lidt ekstra spirer ovenpå saucen.

5. Rul tangen, forsegl den med en smule vand og del rulle i to.

6. Server rullerne med den resterende sauce og en håndfuld spirer som dekorativt tilbehør.

Opskriftstype:, Tags:
Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Kartoffelpizza

  • Pimientos Rellenos con Queso

  • Patatas en lo Pobre – ”Kartofler med løg og persille”

  • Pan con Tomate – ”Toast med tomat og hvidløg”

  • Gazpacho

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *