Lentejas con Chorizo – ”linser med chorizo”

2017-11-06

Indrømmet: Denne ret der anvender den populære spanske paprikakrydrede pølse Chorizo er ikke fotogen! Her er tale om en solid og velsmagende simreret, der sagtens kan udgøre et hovedmåltid i sig selv.

Denne ret skal forberedes dagen før, da linserne skal ligge i blød natten over.

Ingredienser

1⁄2 kg Spanske grønne linser
1 Tynd chorizo
1 Blodpølse (valgfri)
1 Løg
1 fed Hvidløg
1 Laurbærblad
1 tsk Olivenolie
1 drys Salt (efter smag)
2 Mellemstore kartofler
2 Gulerødder (valgfri)

Fremgangsmåde

1. Lig linserne i blød natten over

2. I en stor gryde tilsættes linser, chorizo, blodpølse (valgfri), hvidløg, laubærblad og groft hakkede løg.

3. Dæk med vand og tilsæt salt og olivenolie.

4. Bring blandingen i kog og lad det simre i ca 45 minutter.

5. Tilsæt groftskårne kartofler og gulerødder (valgfri) og kog i yderligere 20 minutter.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *