Kold kartoffelsalat med creme fraiche

2017-11-09

Dette er en helt klassisk kold kartoffelsalat baseret på en lækker cremet dressing rørt med creme fraiche, mayonnaise, løg og diverse krydderier.

Den totale tilberedningstid er anført til 1 time, men her er inkluderet mindst 30 minutter til afkøling af kartoffelsalaten.

Ingredienser

750 g Små kogte kartofler
1⁄2 Løg (revet)
2 dl Creme fraiche
1 dl Mayonnaise
1 tsk Dijon sennep
1⁄2 tsk Karry
1 drys Frisk purløg (klippet)
Tomatskiver til pynt
1 drys Salt og friskkværnet peber (efter smag)

Fremgangsmåde

1. Rens kartoflerne og skær dem i mundrette stykker.

2. Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 15 minutter. Hæld vandet fra og lad dem køle af.

3. Bland alle ingredienserne bortset fra tomatskiverne og en smule af purløget.

4. Vend kartoflerne i dressingen og pynt med tomat og purløg. Sæt kartoflerne på køl i mindst 30 minutter før serveringen.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *