Kold kartoffelsalat med broccoli

2017-06-30
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 20m

Dette er opskriften på en særdeles sund og velsmagende kartoffel/broccolisalat. Da broccoli er særdeles populær som tilbehør til retter med kartofler og kød, giver det naturligvis god mening at udtænke en salat, der indeholder dampet broccoli og kogte kartofler. Salaten er mættende og kan således både bruges som tilbehør til fisk eller kød eller som et helt måltid i sig selv.

Ingredienser

  • 1 kg Små kartofler
  • 2 1⁄2 dl Broccolikroner
  • 1⁄2 Rødløg (finthakket)
  • 1 dl Creme fraiche
  • 1 tsk Sukker
  • 1⁄2 dl Mayonnaise
  • 1 drys Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Trin 1

Kog kartoflerne og damp broccolien et par minutter - sørg for at kronerne stadig er sprøde.

Trin 2

Bland rødløg, broccoli og kartofler i en stor skål.

Trin 3

Rør en dressing af maoynnaise og cremefraiche og smag til med sukker, salt og peber. Vend dressingen forsigtigt i salaten.

Trin 4

Sæt salaten i køleskabet til den skal serveres.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Som Tum – ”Papaya salat”

  • Yum Hoi Mang Pu – ”Thai salat med muslinger”

  • Yum Talay – ”Salat med alt godt fra havet”

  • Aspargessalat

    Aspargessalat med radiser

  • Alternativ råkost

    Alternativ råkost

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *