Kanelsnegle med bagepulver (uden gær)

2017-11-09

Disse kanelsnegle indeholder bagepulver, hvilket samtidig er ensbetydende med at man ikke skal bruge gær som hævemiddel. Det betyder, at de ikke skal hæve, hvorfor de kun tager ganske kort tid at lave! Heldigvis er denne lille udskiftning ikke gået ud over smagen, der er på højde med den mere tidskrævende variant med gær.

Ingredienser

5 dl Hvedemel
3 tsk Bagepulver
1⁄2 tsk Salt
2 spsk Sukker
125 g Smør
2 dl Mælk
3 spsk Smeltet smør
1⁄2 dl Hvid sukker
1 dl Brun farin
3 tsk Kanel
1 dl Flormelis
1 spsk Vand

Fremgangsmåde

1. Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en stor skål.

2. Tilsæt smør og bland med en gaffel til du har en grynet masse.

3. Tilsæt mælk (mængden af mælk der skal tilsættes kan variere, så vær forsigtig) og ælt dejen til den er fin og glat.

4. Rul dejen ud på et meldækket bord så det danner en tynd rektangel. Smør dejen med smeltet smør.

5. Rør hvid sukker, brun farin og kanel sammen og drys fyldet på dejen.

6. Rul dej og fyld til en lang pølse. Du skal starte med at rulle fra den længste side og sørge for at rulle stramt hele vejen.

7. Skær pølsen i ca. 15 lige store kanelsnegle.

8. Læg sneglene på en bageplade dækket med bagepapir og bag dem ved 200 grader i ca. 10 minutter eller indtil de er gyldne.

9. Lav en glasur ved at blande flormelis med lidt vand og smør den på de lune snegle. Server straks!

Noter

Kanelsnegle med bagepulver indeholder ikke gær og skal derfor ikke hæve. Det er derfor utrolig nemt og hurtigt at lave disse kanelsnegle med bagepulver!

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *