Kål suppe

2017-08-23
  • Til: 1 suppekur
  • Tilberedningstid: 2:00 timer

Denne suppe anvendes i suppekuren, men man behøver ikke at være på kur for at kunne sætte pris på denne velsmagende og fedtfattige grøntsagssuppe. Vær dog opmærksom på at nedenstående opskrift giver suppe til en 7 dage lang suppekur til én person – der er med andre ord tale om en stor portion!

Ingredienser

  • 6 Forårsløg (hakkede)
  • 2 Grøn peber (hakkede)
  • 1 dåse Tomater (hakkede eller hele)
  • 3 Gulerødder (skrællet og skåret i mundrette skiver)
  • 250 g Champignon (i tykke skiver)
  • 1 bundt Bladselleri (i skiver)
  • 1⁄2 Hvidkålshoved (grofthakket)
  • 4 stk Grøntsagsbouillon terninger
  • 1 drys Krydderier efter smag (fx salt, peber, persille, karry, hvidløgspulver osv.)
  • 3 l Vand

Fremgangsmåde

Trin 1

Varm en pande godt op og tilsæt champignonerne. Lad dem stege et par minutter og fjern dem derefter fra panden.

Trin 2

Steg tigerrejerne i lidt olie i en gryde til de er lyserøde. Lad dem køle af på en tallerken og kom lidt mere olie i den samme gryde.

Trin 3

Svits forårsløg, hvidløg, citrongræs, ingefær og chili under omrøring. Efter et par minutter tilsættes bouillon og champignoner.

Trin 4

Lad suppen simre i cirka fem minutter. I mellemtiden kan du med fordel pille rejerne. Tilsæt rejerne og frisk koriander umiddelbart før servering.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Lyserøde noriruller med spirer

    Lyserøde noriruller med spirer

  • Raw brownie

    Raw brownie med valnødder

  • Kage med gulerod og appelsin

    Kage med gulerod og appelsin

  • Chokolade mousse

    Chokolade mousse

  • Raw food forårsruller

    Forårsruller med krydret ingefær dip

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *