Jordbær frosting

2017-11-07

Jordbær frosting – eller smørcreme – er en klassiker indenfor det søde køkken. Brug den til cupcakes eller i en masse andre sammenhænge. Den smager fremragende!

Ingredienser

170 g Smør (blødgjort)
1 1⁄2 dl Flormelis
1 tsk Vaniljesukker
2 dl Jordbær

Fremgangsmåde

1. Start med at purere stuetempererede jordbærene med en blender.

2. Skær den blødgjorte smør i små stykker og rør den meget grundigt til den er let og luftig. Tilsæt flormelis og rør videre ved medium hastighed.

3. Tilføj til sidst vaniljesukker og jordbærpuré og mix ved lav hastighed til blandingen er fin og glat. Jordbær frosting kan anvendes med det samme eller tildækkes og opbevares i køleskabet til senere brug.

Hvis du har problemer med, at frostingen skiller, kan det skyldes forskel i temperatur på smør og jordbær. Sæt derfor frostingen på køl en times tid og rør derefter blandingen godt igennem igen.

Pynt nu dine cupcakes ved brug af sprøjtepose og tylle.
Hos Bagetid.dk kan du finde et cupcake dekorationssæt med forskellige tyller her: Cupcake dekorationssæt

Opskriftstype:
Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Hvid frosting med flødeost

  • Vanilje frosting

  • Cola frosting

  • Appelsin frosting

  • Chokolade frosting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *