Japansk tangsalat

2017-11-10

Der findes en lang række forskellige japanske tangsalater og som udgangspunkt er det egentlig kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan tilføje af ingredienser. Opskriften nedenfor er en af de mest enkle og grundlæggende og den kan sagtens udvides med flere ingredienser, fx agurk, gulerod eller kinaradise. Hovedingrediensen er tang af typen Wakame, der kan købes frisk eller frossent hos de fleste asiatiske købmænd.

Ingredienser

150 g Wakame tang
10 ml Riseddike
10 ml Sesamolie
1 tsk Sukker
1⁄2 tsk Hvide sesamfrø
1⁄2 tsk Sorte sesamfrø
1⁄4 tsk Chili flager

Fremgangsmåde

1. Bland alle ingredienserne bortset fra sesamfrøene, der bruges til pynt.

2. Lad tangsalaten trække i mindst en time før servering så tang og eventuelle grøntsager absorberer marinaden.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *