Hurtig og nem pizzadej

2017-08-23
  • Til: 1 pizza
  • Tilberedningstid: 60m

Denne pizzadej opskrift er idéel når du har travlt, da du ikke beøhver at lade den hæve natten over i køleskabet eller lade den stå et lunt sted i flere timer.

Du kan med fordel lave en ekstra stor portion dej, da resterne kan puttes i en plasticpose og fryses ned i op til 6 måneder.

Ingredienser

  • 5 dl Hvedemel
  • 2 spsk Olivenolie
  • 2 dl Lunkent vand
  • 1⁄2 tsk Sukker
  • 25 g Gær
  • 1⁄2 tsk Salt

Fremgangsmåde

Trin 1

Forvarm ovnen til 225 ºC. Hvis du har en bagesten skal den forvarmes sammen med ovnen i ca. 1 time.

Trin 2

Udrør gæren i den lunkne vand og tilsæt sukker, salt og olivenolie.

Trin 3

Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt under omrøring. Når dejen begynder at blive fast tages den ud af skålen og æltes igennem på en ren, meldrysset overflade. Tilføj eventuelt lidt ekstra mel hvis dejen føles for klæbrig.

Trin 4

Put dejen tilbage i skålen og lad den hæve tildækket en times tid ved stuetemperatur.

Trin 5

Rul dejen til en flad pizza og dæk den med tomatsauce og dine favorit toppings. Bag den i 20 til 25 minutter til skorpen er gylden og osten er smeltet.

Bedømmelse

(4 / 5)

4 5 5
Bedøm denne opskrift

5 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Klassisk italiensk lasagne

    Klassisk italiensk lasagne med oksekød

  • Fedtfattig lasagne

    Fedtfattig lasagne

  • Sund lasagne

    Sund lasagne med gulerødder

  • Bechamelsauce

    Bechamelsauce

  • Lasagne med laks og spinat

    Lasagne med laks og spinat

Kommentar (1)

  1. skrevet af Flemming Emiliano d. 19. september 2017

    Hvis ungerne, eller andre ikke er så meget til tomatsauce, så kan jeg varmt anbefale at bruge en dunk Morney Sauce i stedet 🙂 Desuden tak for en fin opskrift 😉

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *