Kyllingeburger

2017-07-03
  • Til: 4 burgere
  • Tilberedningstid: 15m

Kyllingekød er et rigtig godt, sundt og fedtfattigt alternativ til hakket oksekød i en burger. Denne kyllingeburger er lavet med hakket kyllingekød, men det kan sagtens erstattes af et helt, pandestegt kyllingebryst kombineret med grøntsager og burger dressing efter eget valg.

Du kan se vores opskrifter på hjemmelavede burgerboller her: Burgerboller

Ingredienser

  • 400 g Kyllingefars
  • 1⁄2 Løg (fintrevet)
  • 1 Æg
  • 2 spsk Rasp
  • 1 tsk Salt
  • 150 g Champignon (i tynde skiver)
  • 2 Tomater (i skiver)
  • Frisk salat (hakket)
  • Salatmayonnaise

Fremgangsmåde

Trin 1

Bland kyllingefars, fintrevet løg, æg, rasp og salt grundigt i en skål og form 4 flade bøffer af dejen.

Trin 2

Varm olien i en stegepande og steg bøfferne i cirka 10 minutter ved medium varme.

Trin 3

Når bøfferne er ved at være færdige tilsættes champignon. Rist dem i ca. 5 minutter.

Trin 4

Lun fire købte eller hjemmelavede burgerboller.

Trin 5

Saml din burger med salatmayonnaise, bøffer, ristede champignon, tomatskiver og frisk salat.

Opskriftstype: Tags:
Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Waldorf salat

    Waldorf salat

  • Coleslaw salat

    Cremet coleslaw salat

  • BBQ sauce

    BBQ sauce

  • Deep pan pizzadej

    Deep pan pizzadej

  • Fedtfattig Waldorfsalat

    Fedtfattig Waldorfsalat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *