Hjemmelavede vafler

2017-08-09
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 30m

Denne opskrift er på helt klassiske, hjemmelavede vafler. Vafler er i øvrigt for gode til kun at spise i december måned. De kan og skal naturligvis spises hele året rundt! Prøv fx at lave vafler som et alternativ til pandekager næste gang du laver brunch.

Ingredienser

  • 200 g Hvedemel
  • 50 g Sukker
  • 50 g Smør (smeltet)
  • 1 tsk Bagepulver
  • 1⁄2 Stang vanilje (kornene herfra)
  • 3 dl Mælk
  • 1 Æg

Fremgangsmåde

Trin 1

Start med at blande alle de tørre ingredienser i en skål.

Trin 2

Tilsæt mælk og æg og pisk grundigt. Spæd op med mere mælk hvis dejen er for tyk.

Trin 3

Bag vaflerne på et vaffeljern - eventuelt på bordet så vaflerne kan serveres straks, dampende varme!

Bedømmelse

(3 / 5)

3 5 2
Bedøm denne opskrift

2 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Belgiske vafler

    Belgiske vafler

  • Vafler med kærnemælk

    Vafler med kærnemælk

  • Nemme vafler

    Nemme vafler

  • Sunde vafler

    Sunde vafler

  • urtige vafler - basis dej til vafler

    Hurtige vafler – basis dej til vafler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *