Gunkan Maki

2017-05-19
  • Til: 2 personer
  • Forberedelsestid: 45m

Gunkan Maki er et eksempel på en traditionel sushitype som endnu ikke er så udbredt i Danmark. Den er toppet med Ikura (lakserogn), ligesom vi i denne opskrift også har anvendt fiskeæg med wasabismag (de små grønne fiskeæg). Såvel Ikura som wasabi-rognene kan købes i de fleste velassorterede supermarkeder, fx Føtex.

Ingredienser

  • 2 dl Sushi ris
  • 3 stk Noritang
  • 1 glas Ikura (lakserogn)
  • 1 glas Wasabirogn (kan undlades)

Fremgangsmåde

Trin 1

Tilbered sushi risen som anvist i denne artikel: Sushi ris.

Trin 2

Form en lille kugle ris med dine hænder eller brug en lille, rund kageform til at lave en riskugle der er omkring 2,5 cm høj og 5 cm i diameter.

Trin 3

Skær noritangen i 5 cm brede strimler. Rul en stribe tang omkring hver enkelt riskugle.

Trin 4

Placer en spiseskefuld Ikura på toppen af hver riskugle. Supplér eventuelt med wasabirogn, som vist på billedet ovenfor.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Tamago

    Tamago

  • Traditionel tamago

    Traditionel tamago

  • Tamago nigiri

    Tamago nigiri

  • Teriyaki sauce

    Teriyaki sauce

  • TNT rulle

    TNT rulle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *