Goong Gah Tee-em – “Hvidløgsrejer”

2017-11-10
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 35m

Goong Gah Tee-em er en enkel, men alligevel velsmagende ret. Den er nem at lave og er næsten altid en succes – uanset hvem der laver den! Retten serveres normalt med ris.

I et typisk thailandsk måltid anvendes Goong Gah tee-em næsten aldrig som et måltid i sig selv, men derimod sammen med flere andre retter.

Ingredienser

8 fed Hvidløg (knust)
2 spsk Fiskesauce
2 spsk Korianderrod (hakket – kan erstattes af hakkede korianderblade)
1 Citron
1 1⁄2 spsk Brun farin
1⁄2 tsk Friskkværnet peber
500 g Rejer
Vegetabilsk olie

Fremgangsmåde

1. Start med at lave en marinade bestående af hvidløg, korianderrod, fiskesauce, brun farin og peber. Tilsæt rejerne og lad dem marinere i ca. 30 minutter.

2. Når de 30 minutter er gået opvarmer du 2 spsk olie i en mellemstor stegepande. Tilsæt de marinerede rejer og steg et par minutter. Klem lidt citronsaft i blandingen og server med et par kviste frisk koriander på toppen.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Som Tum – ”Papaya salat”

  • Lahb Gai – ”Spicy salat med kylling”

  • Pad See Ew – Thai nudler med sojasauce

  • Tom Kha Gai – ”Kokosmælk suppe”

  • Pad Thai

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *