Fedtfattig Waldorfsalat

2017-07-31
  • Til: 4 Personer
  • Tilberedningstid: 10m

Den originale opskrift på Waldorfsalat, der stammer helt tilbage fra slutningen af 1800-tallet, indeholder en relativt fed dressing baseret på mayonnaise. Denne dressing passer ikke så godt ind i en moderne og sund livsstil med øget fokus på at skære ned på fedtet. Derfor har vi i denne opskrift på fedtfattig Waldorfsalat valgt at udskifte mayonnaisen med fedtfattig yoghurt.

God fornøjelse!

Ingredienser

  • 3 Æbler (i tern)
  • 2 Stilke bladselleri (hakket)
  • 1⁄2 dl Valnødder (grofthakkede)
  • 1 dl Fedtfattig yoghurt (fx græsk yoghurt)
  • 1⁄2 dl Rosiner
  • Salt og peber (efter smag)

Fremgangsmåde

Trin 1

Bland æbler, selleri, rosiner og valnødder i en skål.

Trin 2

Tilsæt yoghurt og rør alle ingredienser sammen. Smag til med salt og peber.

Trin 3

Opbevar salaten på køl til den skal serveres

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Aspargessalat

    Aspargessalat med radiser

  • Alternativ råkost

    Alternativ råkost

  • Waldorf salat

    Waldorf salat

  • Klassisk råkost

    Klassisk råkost

  • Cæsar salat

    Cæsar salat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *