Ensalada Murciana – ”Salat med tomater, tun og æg”

2017-11-06

Denne simple salat stammer fra Murcia regionen og er ganske let at lave!

Ingredienser

1 dåse Flåede tomater
1⁄2 Løg (i skiver)
1 dåse Tun i olie
2 Æg (hårdkogte)
1⁄2 dl Oliven (i skiver)
1 drys Salt (efter smag)

Fremgangsmåde

1. Mens du koger æggene blandes løg, tun og oliven i en skål.
2. Knus tomaterne i hænderne og tilsæt tomater og saft i skålen.
3. Pil de kogte æg og skær dem i både. Tilsæt dem og bland godt.
4. Smag til med salt.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Som Tum – ”Papaya salat”

  • Yum Hoi Mang Pu – ”Thai salat med muslinger”

  • Yum Talay – ”Salat med alt godt fra havet”

  • “Frixuelos” – Spanske pandekager

  • Tortilla – ”Spansk omelet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *