Ensalada de Pimientos – ”Salat med brændte peberfrugter”

2017-11-06

Denne enkle, men velsmagende salat er baseret på brændte afskallede peberfrugter. Det kan tage lidt tid at forberede peberfrugterne, men det er besværet værd!

Ingredienser

4 Peberfrugter (i forskellige farver)
12 Sorte oliven
1 spsk Citronsaft
3 spsk Olivenolie til stegning
2 tsk Honning
1 drys Salt og friskkværnet peber (efter smag)

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovnen til dens varmeste indstilling (normalt omkring 250-275 ºC).

2. Placer peberfrugterne på en bageplade og sæt dem i den varme ovn. Bag dem i ca. 10 minutter på den ene side, hvorefter de vendes og bager videre i ca. 10 minutter på den anden side. De skal være både forbrændte og forkullede!

3. Tag peberfrugterne ud af ovnen og læg dem i en plasticpose. Sæt dem i køleskabet i 15 minutter. Fjern dem fra posen og put dem i en lille skål. Skær et hul i bunden på halvdelen af peberfrugterne og lad dem frigive deres saft i skålen.

4. Skræl peberfrugterne, åben dem og fjern kernerne og stilken. Skær dem i strimler. Put dem i en skål og tilsæt oliven.

5. I en lille beholder, der kan forsegles, tilsættes saften fra peberfrugterne, citronsaft, honning, olivenolie, salt og peber. Ryst dressingen kraftigt i 20 sekunder og hæld den over salaten.

6. Servér salaten kold eller ved stuetemperatur.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Som Tum – ”Papaya salat”

  • Yum Hoi Mang Pu – ”Thai salat med muslinger”

  • Yum Talay – ”Salat med alt godt fra havet”

  • “Frixuelos” – Spanske pandekager

  • Tortilla – ”Spansk omelet”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *