Cremet broccolisalat

2017-06-30
  • Til: 6 personer
  • Tilberedningstid: 20m

Denne opskrift på cremet broccolisalat bliver ekstra god hvis den får lov at marinere i køleskabet natten over. Udover broccoli indeholder salaten blandt andet blomkål. Sørg for at skære broccoli og blomkål i meget små buketter, da den i modsat fald kan blive lidt for grov og rustik i konsistensen.

Ingredienser

  • 2 dl Mayonnaise
  • 1 dl Cremefraiche
  • 2 spsk Sukker
  • 1 bundt Broccoli (skåret i små buketter)
  • 1⁄2 Blomkålshoved (skåret i små buketter)
  • 1 Rødløg (finthakket)
  • 150 g Cheddar (revet)
  • 100 g Bacon

Fremgangsmåde

Trin 1

Rist baconen tør på en pande og dræn den ristede bacon på et stykke køkkenrulle.

Trin 2

Bland en dressing af mayonnaise, creme fraiche og sukker i en stor skål.

Trin 3

Tilsæt broccoli, blomkål, ost og bacon og bland godt.

Trin 4

Dæk skålen med et stykke plastfilm og stil den i køleskabet før servering. Salaten kan med fordel laves dagen før den skal bruges.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Aspargessalat

    Aspargessalat med radiser

  • Alternativ råkost

    Alternativ råkost

  • Waldorf salat

    Waldorf salat

  • Klassisk råkost

    Klassisk råkost

  • Cæsar salat

    Cæsar salat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *