Chokolade frosting

2017-11-07

NY OPSKRIFT! Da flere af vores brugere desværre havde problemer med at få den forrige chokolade frosting opskrift tyk nok, har jeg nu været en tur i køkkenet for at afprøve en ny version. Det burde nu være lettere at ramme den helt rigtige, tykke og cremede konsistens!

Chokolade frosting er en populær frosting type, som kan bruges til en lang række forskellige cupcakes. Frostingen tager lidt tid at lave, men er klart tilberedningstiden værd, hvis man som jeg har en svaghed for alt, hvad der indeholder chokolade!

Ingredienser

200 g Mørk chokolade (smeltet og afkølet en smule)
125 g Flødeost (blødgjort)
60 g Smør (blødgjort)
4 dl Sukker
1 knsp Salt
1 dl Creme fraiche
1⁄2 dl Usødet kakaopulver

Fremgangsmåde

1. Pisk flødeost, sukker og smør med en håndmixer ved medium hastighed til blandingen er lys og luftig.

2. Bland kakaopulver og salt i en skål og vend den gradvist ind i flødeosteblandingen.

3. Tilsæt smeltet chokolade i en tynd stråle under omrøring og slut af med at tilsætte cremefraichen.

4. Hvis frostingen ikke er tyk nok kan den sættes på køl til den får den rigtige konsistens. Rør kort rundt før brug.

Hvis du ønsker en rund kakaosmag i din frosting, kan du købe Vahlrona kakaopulver er hos Bagetid.dk: Vahlrona kakaopulver

Opskriftstype:
Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Hvid frosting med flødeost

  • Jordbær frosting

  • Vanilje frosting

  • Cola frosting

  • Appelsin frosting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *