Cæsar dressing

2017-09-14
  • Til: 4 personer
  • Tilberedningstid: 5m

Cæsar dressing bruges traditionelt set til Cæsar salat. Dressingen indeholder bl.a. ansjoser, hvilket dog kan undlades, hvis ikke det falder i ens smag.

Ingredienser

1 dl Olivenolie (anden salatolie kan anvendes)
1 Pasteuriseret æg
1 tsk Dijon sennep
1 fed Hvidløg (knust)
1⁄2 dåse Ansjoser (valgfrit)
2 tsk Citronsaft (den ene tsk citronsaft kan evt. erstattes af 1 tsk eddike)
1 drys Friskkværnet peber (efter smag)

Fremgangsmåde

Hæld alle ingredienserne i en skål og blend med en stavblender til du har en fin og glat dressing.

Opskriftstype: Tags:
Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Som Tum – ”Papaya salat”

  • Yum Hoi Mang Pu – ”Thai salat med muslinger”

  • Yum Talay – ”Salat med alt godt fra havet”

  • Ensalada Murciana – ”Salat med tomater, tun og æg”

  • Ensalada de Pimientos – ”Salat med brændte peberfrugter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *