Brændte mandler, æbler og creme fraiche

2017-11-10

Jeg ved godt at det måske ikke lige er årstiden til brændte mandler og æbler, men jeg er fan af begge dele året rundt, så nu bliver det prøvet af som pandekagefyld også.

For at lave brændte mandler skal du bruge følgende:

Ingredienser

100 g Mandler
1 dl Sukker
1⁄2 dl Vand

Fremgangsmåde

1. Hæld det hele på en pande og lad det stege under omrøring ved høj varme. På et tidspunkt bliver sukkeret helt hvidt og tørt, men det smelter igen, så man skal bare fortsætte. Læg mandlerne på et stykke bagepapir når de er blevet brune og blanke og lad dem køle af.

2. Man kan vælge at hakke de brændte mandler, da det nok er lidt lettere af spise i en pandekage, men jeg vil så gerne at det skal se flot ud, så jeg lod dem være hele, skar æblet i skiver og serverede det med en klat creme fraiche.

Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *