Aspargessalat med radiser

2017-09-14
  • Til: 2 personer
  • Tilberedningstid: 15m

Når det er sæson er der få ting i verden der er ligeså lækre som friske asparges. Denne salat er en rigtig forårssalat bestående af friske, revne asparges og radiser samt en lækker vinagrette med sennepskorn.

Ingredienser

1 bundt Asparges
10 stk Radiser
1⁄2 dl Friskpresset appelsin juice
1 spsk Brune sennepsfrø
2 spsk Olivenolie
1 spsk Hvidvinseddike
Sirup – fx. ahornsirup (efter smag)
1 drys Havsalt (efter smag)
1 drys Friskkværnet peber (efter smag)
1 drys Appelsinskal (efter smag)
1 bundt Asparges toppe

Fremgangsmåde

1. Vask aspargesen og knæk enderne af. Brug en skrællekniv (kartoffelstræller) til at strælle stilken af aspargesen af – startende lige under dækbladende i toppen. Gem toppene.

2. Skær radiserne i tynde skiver.

3. Bland appelsin juice, hvidvinseddike, sennepsfrø, olivenolie og ahornsirup grundigt. Brug evt. en blender til formålet.

4. Bland alle ingredienserne i en stor skål sammen med peber og groft havsalt og pynt med appelsinskal og asparges toppe.

Bedømmelse

(5 / 5)

5 5 1
Bedøm denne opskrift

1 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Som Tum – ”Papaya salat”

  • Yum Hoi Mang Pu – ”Thai salat med muslinger”

  • Yum Talay – ”Salat med alt godt fra havet”

  • Kartoffelpizza

  • Pimientos Rellenos con Queso

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *