Appelsin frosting

2017-11-07

Appelsin frosting er velegnet til en masse forskellige typer af cupcakes. Dog er den det helt oplagt valg, hvis du laver appelsin cupcakes, men da jeg personligt holder meget af at sammensætte appelsin og chokolade, vil jeg også anbefale dig at prøve den på chokolade cupcakes.

Ingredienser

3 dl Flormelis
1 knsp Salt
1 spsk Appelsinskal (revet)
3 spsk Smør (blødgjort)
2 spsk Appelsinjuice

Fremgangsmåde

1. Bland alle ingredienserne sammen og rør grundigt.

Er frostingen for tyk, kan den justeres med yderligere en spiseskefuld appelsinjuice.

Hvis du gerne vil give din cupcake et ekstra pift; kan du pynte af med tørrede orangeblomster.
Du kan købe appelsinblomster hos Bagetid.dk: Tørrede orangeblomster

Opskriftstype:
Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Hvid frosting med flødeost

  • Jordbær frosting

  • Vanilje frosting

  • Cola frosting

  • Chokolade frosting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *