Appelsin cupcakes

2017-11-07

Disse cupcakes med appelsin skal naturligvis pyntes med et tykt lag appelsin frosting og der er garanti for at appelsinelskere havner i den syvende himmel!

Ingredienser

4 dl Mel
2 1⁄2 dl Sukker
1⁄2 tsk Salt
2 tsk Bagepulver
2 Store æg (blommer og hvider adskilles og hviderne piskes stive)
1 tsk Vaniljesukker
1 dl Appelsinjuice
125 g Smør (blødgjort)

Fremgangsmåde

1. Bland smør, sukker, æggeblommer og vanilje i en skål til blandingen har en cremet konsistens.

2. Bland mel, salt og bagepulver i en anden skål og tilsæt den gradvist under omrøring sammen med appelsinjuicen.

3. Pisk æggehviderne stive og vend den i dejen.

4. Forvarm ovnen til 175 grader. Fyld dejen i muffinsforme til disse er ca. ½ fulde.

5. Bag kagerne på midterste ovnrille i ca. 15 minutter eller indtil man kan stikke en tandstikker i midten kagerne uden dejen klistrer fast.

6. Lad kagerne køle af på en bagerist og pynt de kolde appelsin cupcakes med Appelsin frosting.

Find muffinsforme hos Bagetid.dk her: Papir muffinsforme

Opskriftstype:
Bedømmelse

(0 / 5)

0 5 0
Bedøm denne opskrift

0 har bedømt denne opskrift

Lignende opskrifter:
  • Hvid frosting med flødeost

  • Jordbær frosting

  • Vanilje frosting

  • Cola frosting

  • Appelsin frosting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *